Spomladanska razprodaja – več kot 50% popusta na Infilaser

Spomladanska razprodaja – več kot 50% popusta na Infilaser

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

TEHNOLOGIJA INFILASER

Kaj je Infilaser IPL lasersko odstranjevanje dlak in kako deluje?

IPL (Intense Pulsed Light) je neinvazivna oblika svetlobne tehnologije, ki se uporablja za različne dermatološke postopke, vključno z dolgotrajnim/ trajnim odstranjevanjem dlak. Naprava oddaja širok spekter svetlobe, ki jo absorbira pigment melanin v lasnem mešičku. Ko pigment v lasnem mešičku absorbira svetlobo IPL, se svetlobna energija pretvori v toploto, kar povzroči toplotno poškodbo lasnega mešička. Posledica tega je zapoznela rast las ali trajno uničenje lasnega mešička. Tako dlake naravno izpadejo v nekaj tednih. 

Kako močna je ta naprava Infilaser in kakšna je izhodna energija?

Naša naprava ima napredne funkcije, ki jih druge naprave nimajo: – Najnovejša klinična tehnologija – Nastavitev za pomlajevanje kože, ki izboljša proizvodnjo kolagena, tonus in teksturo kože, brazgotine od aken, rdečico kože, pege, hiperpigmentacijo itd. – 3,5 cm veliko okno za zdravljenje – Največja izhodna energija 15j za močnejše in učinkovitejše zdravljenje – Spekter valovnih dolžin 550-1200 nm, ki zagotavlja obdelavo celotnega lasnega mešička – Vgrajen varnostni senzor za preprečevanje nenamernega utripanja – Način drsenja in samodejnega utripanja za hitro obdelavo velikih površin – 8 prilagodljivih nastavitev svetlobe za različne odtenke kože 

UPORABA INFILASERJA

Kako pogosto se izvaja tretma?

Infilaser uporabljajte enkrat na teden, prvih 4-5 tretmajev. Po opravljenih 4 do 5 tretmajih vam priporočamo, da jih opravite vsak drugi teden. 

Ali Infilaser deluje na tetovaže?

Ne, infilaser ne bo deloval na tetovažah. IPL nikoli ne smete uporabljati nad tetovažami. Vendar pa je zdravljenje okoli tetovaž sprejemljivo. 

Ali moram nositi zaščito za oči? Ali nudite zaščito za oči?

Ne, med uporabo naše naprave ni treba nositi zaščite za oči. Naprava Infilaser je opremljena s senzorjem in nikoli ne bo utripala, razen če celotno okno bliskavice pritisnete ob kožo. To je namenjeno zaščiti vaših oči pred močno svetlobo, ki jo proizvaja naprava. Zato nikoli ne smete gledati neposredno v svetlobo, ko ta utripa. 

Na katerih delih telesa lahko uporabljam to sredstvo?

Napravo lahko uporabljate na celotnem telesu, vključno z brazilskim predelom in obrazom (pazite le, da se ne približate preveč očem). 

Ali se moram pred uporabo tega izdelka obriti?

Da, pred uporabo naprave morate obriti želene predele. Najbolje je, da se pobrijete tik ob koži. Cilj je, da svetlobna energija čim hitreje doseže lasni mešiček, zato je britje pred tem nujno za doseganje najboljših rezultatov. Za učinkovitost IPL mora biti lasni mešiček nedotaknjen. To pomeni, da se ne sme voskati, puliti, nitkati, depilirati itd. 

Katere metode odstranjevanja dlak lahko uporabljam med tretmaji?

Med tretmaji se brijete le po potrebi. Nikoli ne smete voskati, puliti ali depilirati, saj te metode odstranjevanja dlak odstranijo celotno korenino, ki med zdravljenjem absorbira svetlobo. 

Ali obstajajo kakšni stalni stroški?

Ne. Infilaser je enkraten nakup. Zamenjave ali ponovno polnjenje ni potrebno. Svetilka ima 600.000 utripov, ki trajajo najmanj 15 let. 

Ali Infilaser deluje za vse odtenke kože?

Infilaser je primeren za vse odtenke kože, razen za najtemnejše. Razlog za to je, da svetlobna energija bolj privlači pigmente v koži kot melanin v laseh. 

Kako dolgo bo ta naprava delovala?

Naprava Infilaser ima več kot 600.000 bliskov, ki bodo trajali več kot 15 let, če se uporablja v skladu z navodili. Naprava ima 5-letno garancijo in 90-dnevno jamstvo za vračilo denarja. 

GARANCIJA ZA VRAČILO DENARJA IN GARANCIJA

Ali obstaja 90-dnevno jamstvo za vračilo denarja?

Niste zadovoljni? Ni problema! Ponosni smo, da vam lahko ponudimo 90-dnevno jamstvo za vračilo denarja brez tveganja. Če želite dobiti celotno nadomestilo, upoštevajte naš protokol za vračilo denarja!

Koliko časa traja garancija za napravo Infilaser?

Infilaser naprava ima 5 let garancije, zato vam bomo napravo brezplačno zamenjali, če preneha delovati. Za pogoje obiščite našo stran z garancijo in jamstvom. 

DOSTAVA IN OBDELAVA

Koliko časa traja obdelava?

Čas obdelave je zelo hiter. Naročila obdelamo v 1 uri. Vsa naročila nato v 2 urah odpošljemo iz našega skladišča, vsa naročila pa vključujejo sledenje od odpošiljanja do dostave. Vsa naročila bodo poslana v trpežni embalaži, da se vaš nakup med prevozom ne poškoduje. 

Kako dolgo traja pošiljanje?

Čas dostave je odvisen od lokacije, vendar lahko pričakujete 2-3 delovne dni.

Za več podrobnosti o času dostave: Kliknite tukaj.

Koliko stane dostava?
Nudimo BREZPLAČNO dostavo EXPRESS
Kako lahko spremljam dostavo naročila?

V 24 do 48 urah od datuma naročila vam bomo na vaš e-poštni naslov poslali podatke o sledenju. 

V kateri jezikovni različici je uporabniški priročnik

Uporabniški priročnik je na voljo v številnih jezikih, vključno z nemščino